måndag, februari 23, 2009

Se föregående rubrik


Dagens väder: Men gud med snö det var i dag då. Pulsa, pulsa.
Dagens sköna: Knäck och knåd på Västermalms Kiropraktik. Perfekt att börja veckan med.
Dagens lilla, lilla chock: Blev uppringd och utfrågad av Svensk Bokhandel. Klockan nio på morgonen. Om vår crossover-utgivning. Va? sa jag. Vad menar du? Vi kallar det ungdoms-böcker.
Dagens jobb: Maratonledningsgruppsmöte 11-16.15. Piuh. Tur att vi fick lunch.
Dagens planering: Nu börjar det bli fullt i kalendern. Shit.
Dagens roliga: Inbjudan till flotta bröllopet 090909. I Cannes. På värsta vräkiga stället. Cool. Men det där med att man ska ha vita kläder på sig ... nja. Vita skor kommer jag i alla fall inte att ha.
Dagens hej matematik: Sitter vid köksbordet och räknar royalty. Det går rätt bra, men jag undrar om det egentligen är så smart att göra just i detta nu. Känns inte som hjärnan är helt med.
Dagens telefonsamtal: Till Christoffer på Grillska konditoriet.
"Hej, jag heter Cecilia och ringer från Rabén & Sjögren. Jag vill beställa tjugotvå semlor till i morgon. "
"Javisst, det går bra. När vill du hämta dem?"
"Vid ettiden."
"Då ses vi i morgon."
Fika vid stora bordet klockan 14!
Dagens låt: Mando Diao. Dance with Somebody. Det går inte att sitta still.
Dagens tv: Konstigaste programmet måste väl vara Halv åtta hemma hos mig? Fyra pers ska laga mat och bjuda på varandra, hemma. I dag var de i Falun. Maten verkade skitäcklig. Och snubben som de var hemma hos ordvitsade hela tiden. "Det är Kjell som sköter soporna här, han källsorterar." Kul eller? Tur att det snart är Lipstick Jungle. Underhållning på hög nivå. (Enda problemet nu är att jag parallellt kollar på säsong ett och två, på olika kanaler. Inte alls bra. Nu är det en snubbe som har dött i säsong två. Och i ettan är han fortfarande ovetande om fruns otrohet ... Inte konstigt man blir förvirrad.)

Inga kommentarer: