fredag, december 03, 2010

Planen

Åkte hem i snögloppet från holmen. Nu tänker jag läsa manus (minst två, annars blir det spö) i soffan. Släpade hem jobbdatorn (och manus, och Vårens böcker, och ett par skor, och 277 sorters kakor - kalla mig bag lady) eftersom jag skulle bryta om en bok lite snabbt och lätt. Såklart glömde jag sladden. Såklart har datorn en batteritid på cirka en halvtimme. Såklart jag är sjukt irriterad. Men i vilket fall, efter dagens manusläsningsinsats är det femton minuter Rebecca & Fiona på SVT Play, sen Jeanin på Fyra knop och Annika Norlin på Kägelbanan. Hur jag ska orka stå på benen till sådär tio ikväll är ett mysterium, men om jag vilar lite nu (samtidigt som jag läser alltså) borde det ju funka.

277 sorters kakor är alltså en bok.

4 kommentarer:

emma sa...

åh! jag kollade just in näst sista rebecca&fiona...bara ett kvar nu! vad tar då vid istället...julkalendern? (kollade klart på sista madmen säsong 4 förra helgen. nu = tomhet?! på spåret? whut?!

Cecilia sa...

Meh precis! Nu också kollat näst sista. Kommer få abstinens. Och man måste ju ha nåt nytt nu när julen kommer och allt. Förra julledigheten kollade jag två säsonger Mad Men. Kan inte tänka hur det ska bli nu.

Jenny sa...

Åh, Annika. Tänk vilken bra musiksmak du (och jag)har! Fantastiskt. Det blir nog en ljuvlig kväll!

Cecilia sa...

Japp, det var fint. Väldigt fint.