onsdag, december 01, 2010

Om man inte har nåt annat att göra

I dag har jag funderat på varför folk som åker buss prompt ska sitta på yttersta sätet. Och på varför många beter sig som om de satt sig på en långfärdsbuss till Boden och inte 53:an som man väl max kan åka i 40 minuter. Har också funderat på den all musik jag har i min iPod; varje gång jag shufflar blir jag överraskad, på ett bra sätt alltså. Så funderade jag lite på brysselkål. På julklappar. På ett manus och på en present. Har även övervägt doktor Johans råd om det där med mössa. Är det verkligen så att K har rätt, att jag beter mig som en femåring för att jag inte har mössa på?

2 kommentarer:

emma sa...

ja ibland undrar man om det bara är man själv som känner sej stressat pinsam så fort man råkar ha väskan på yttersta sätet intill sej och det kommer på asmånga barn från en skolbusshållplats o ska sitta ner. klart man kan KNÖ sej lite fe tusan. det är ju bara pinigt hemskt att inte görat.
go get some brysselkål och en mössa nu! ;)

Cecilia sa...

Har ju säkert fem mössor. Som jag inte använder. Bara stora pälsmössan som används när det verkligen är kallt. Som nu typ. Kanske dags ...