tisdag, december 28, 2010

Good vs bad del 35

Tro det eller ej, men det är tisdag i dag. Måste bara vara en slump eller nåt.

Gillar
* att komma och gå som jag vill på jobbet (jaja, kallas att ha semester)
* att mina kollegor tänker smarta saker under julledigheten och mejlar roliga planer för 2011 (egentligen var det nog bara en kollega, om man ska vara noga, och det är jag som ska utföra, so to speak)
* att få veckans finaste mejl på tisdagarna (bara sådär, snart blir det en bok)
* att S och jag har bokat London i februari (S bokade, jag säger bara ja)
* att jag kommit på hur jag ska lura Ipaden från att synka tokigt (både manus och GW kvar)
* att jag lyckats med plånbok och väska till mindre än priset av den där plånkan jag tänkt köpa från början (som dessutom var som en julklapp, och då räknas det liksom inte)
* kombon lax & Sancerre som jag fick till middag (var tvunget att vara nåt som baserade sig på rostat bröd eftersom vi fått ny brödrost, den gamla brann lite i morse)

Gillar inte
* väglaget. Går inte att ta sig fram på nåt sätt som kan kallas normalt. (Noll brutet efter den här vintern = win.)
* att jag inte kan låta bli. ("Alltså, jag behöver ju verkligen inte en väska till." Tjejen i affären: "Men du vet ju, man kan aldrig ha för många väskor och skor." Jag: "Känner vi varandra? Sådär säger jag jämt." Hon: "Nej, men det är helt normalt." Hm.)
* att jag redan nu börjat fundera på hur man egentligen tar sig hem från Stora Essingen på nyårsaftonsnatten. (I-landsproblem, I know. Men fan. Ska fråga om jag får sova över. Essingen känns som världens ände just nu.)
* heller att jag börjar tveka om den vita månaden är en bra idé. Det är en bra idé. På sanning. (Hallå, tänk tillbaka på augusti/september - så himla bra det gick.)

6 kommentarer:

c sa...

Vit månad, vafalls? Jag gillar det inte. Passa dig så att jag inte börjar sprida lögner om dej.

Cecilia sa...

Sådär 10 januari och en månad framåt - inte bra? Hm, känns mer tveksamt nu än förut ... och lögner vill vi ju inte ha. (Även om jag är lite nyfiken på vad det skulle vara ...)

emma sa...

1. vit månad betyder inte jävligt mycket snö hela hela tiden i en månad va? för isåfall låter en liten månad som en piece of cake.
snälla januari bli GRÖN.

2. för två år sen gick jag och R till lilla essingen från centralen typ, i tio minus och nästintill kuling. inställningen var "det är kul att promenera! vi är VANA att gå."
rekommenderas inte. boka taxi redan nu?

Cecilia sa...

1. Njä. Snarare no booze. Fast slapp jag snön skulle jag vara mkt glad.
2. Promenera gillar jag ju, fast inte mitt i natten kanske. Verkar dessutom vara så att det redan är försent att boka taxi. Får bli kommunalt. Nattbuss - coolt liksom ...

c sa...

Jag förstår iofs tanken med en vit månad (och skulle kanske behöva en själv) men hur ska vi klara januari utan vin? Tänk på att det är årets jobbigaste månad. Du kanske kan ha en vit vecka medan jag är i Japan? En väldigt vit vecka, komprimerad, liksom.

Cecilia sa...

Det var just så resonemanget gick - januari är ju världens tråkigaste, ska jag verkligen göra den ÄNNU tråkigare. Nä, måste tänka om. Dock verkar det ju också lite boring att vara vit nu, med nyår och allt. Eller så löser det hur tar vi oss hem på nyårsnatten-problemet. Jag kör bil!