lördag, januari 24, 2009

Fullördag


Stockholm har verkligen visat sig från sin allra värsta sida i dag. Lite snö, lite regn, lite grått, lite blåst, lite halt. Så trist.

Var och såg Mammut på eftermiddagen. Gillade. Gael Garcia Bernal och Michelle Williams är bra. Riktigt bra. Storyn - livsval, relationer, familj - griper tag och det blir nästan så jobbigt att man knappt pallar. Också väldigt snyggt. Dom bor i värsta snygga penthouset i N.Y., dom själva är snygga, fotot är snyggt, han får bo i flottaste sviten i Bangkok - och ändå är inte allting tipptopp. (Och så går det inte att inte tänka på det sorgligaste sorgliga, att Heath Ledger dog mitt i inspelningen. )

Nu kollar jag på en annan snygg film: The Ice Storm. En av dom bästa nånsin. Och huset som Sigourney Weaver bor i är det snyggaste jag vet. Bara det kan vara en anledning att kolla filmen mellan varven.

Förresten visades trailern för Män som hatar kvinnor på bion. Det var inte utan att jag fick lite gåshud. Det verkar faktiskt som att det blir en bra film av Nordens mest sålda roman. Premiär 27 februari.

Inga kommentarer: