lördag, maj 09, 2009

Saturday Fever

Dagens inställda: Landet-helgen. När det ösregnar har man inte lust att lämna stan. Dessutom finns det en förkyld och möjligen lite febrig man i hushållet, och då är det ju bäst att hålla sig i civilisationen (åtminstone är mannen jag bor med väldigt nära döden när han är förkyld, så om man behöver snabb sjukhusvård så är ju stan att föredra). (Tur att han inte kommer ihåg att läsa här, han skulle nog inte uppskatta detta inlägg ...)
Dagens istället: Slutredigering av manus i ottan. Så skönt att vara klar klockan tio! En sväng förbi holmen, en tur på stan, matiné av The Reader (I love Kate Winslet! Även om filmen kanske inte var nån fullpoängare).
Dagens obehagliga: Alla politiker som var överallt i city i dag. Europadagen. Jovisst, till och med bussarna hade EU-flaggor.
Dagens bästa: Tobias Fröberg.
Dagens inköp: Ben & Jerry Bohemian Raspberry. Är säkerligen god.
Dagens varför utsätter jag mig för det här: Kollar av nån anledning på Postkods-miljonären. Det sitter ett par där som inte kan en enda fråga. Fick ta till livlina redan på fråga ett: Vilken stad, som ligger på Sveriges framsida, kallas Lilla London? Det hade dom inte en aning om, försökte gissa lite på Malmö (och då kom tjejen dessutom från Skåne!). Dom visste inte heller vad Knesset är eller halloumi. Hon trodde man kan grilla gorgonzola. Jesus, man blir chockad.

Inga kommentarer: