torsdag, augusti 12, 2010

Torsdag morgon

Undrar om dom som bestämmer i Stockholm vet hur svårt det är att gå med minsta lilla klack på sånt här underlag. Antagligen har de inte en aning. Och när det dessutom står fem byggjobbare och tittar på medan man stapplar fram, blir det aningen jobbigare.

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Troligtvis inte.
Ska vi gissa att det var män som bestämde....?

Lisa sa...

Och på den där holmen där du (och snart jag) jobbar! Där är det värst. Går knappt att kombinera med klackar. Gick där med barnvagn en gång också när barnet var ganska nytt på jorden och var rädd att han skulle få epilepsi av allt skumpande. Fast fint är det ju, förvisso.

emma sa...

haha, ja man är ju alltid helt ihjälsnubblad när man kommer fram till er på ön, typ som att kullerstenarna funkar lite som en "slutboss".

Cecilia sa...

Alltså: jag har kilklack. Vill inte ens tänka hur det skulle gå med riktig klack. Krypa sista biten typ.

Det finns alltså en annan väg jag brukar gå, där det är vanlig gatsten som går utmärkt att gå på oavsett skor. Nu är den vägen avspärrad, därav problemen. Så Lisa, platta dojor på onsdag!

Peter A sa...

Klack eller ej, det jag inte fattar (ja - det enda jag inte fattar) är att kullerstensgator "uppfanns" och hade sin storhetstid när hjul typ gjordes av trä eller järn. Måste ju ha varit enormt mycket mer skumpigt än idag, med lufttryck, gummi och fjädring. Ändå satt någon jäkla typ Anckarhufvud och ba: "Hmmm - det kan vara en bra idé att klä jordgatorna med massor av sten i olika storlekar".
Folk från förr=helt koko.

Cecilia sa...

Jo, det är ju ändå tur att utvecklingen gått framåt. Folk nu är ju inte koko alls ... Mer än när de bestämmer att hela Gamla stan ska vara i det närmaste oframkomlig.