söndag, juni 27, 2010

En midsommarhelg

Midsommarafton: Med ett kombinerat ettårskalas i Tullinge. E, som är en av de allra sötaste små ettåringar jag nånsin träffat på, snodde med all rätt uppmärksamheten de första timmarna. Och Äntligen bajs (en av presenterna) gjorde stor succé hos hennes engelske pappa ... Jag hade tydligen en väldigt rolig kväll. Kom hem med en svullen fot, ett skrapat knä, en lite trasig sko och ett blåmärke the size of Skåne på ena skinkan. (Man kan skylla på världens minsta snaps, eller så lägger man ihop sluttande tomt, nylagda, lite snea plattor och ett par klackar och en förläggare som måste gå på liten promenad.)

I dag åkte jag äntligen till Räfsnäs aka djungeln. Satan, vad gräset var högt. Blev ett kort besök, men sitt vid havet hanns förstås med.

Hårspänne har man där, inte här. Tyckte inte det var så himla soligt, men mina armar går i diverse nyanser nu, en del brunt, annat mer rött. Och det där blåmärket är väldigt underhållande, i dag väldigt lilarött, i går mer grönt. Måste bara komma ihåg att varna kiron på tisdag, så hon inte får lilla chocken.

Inga kommentarer: