fredag, juli 25, 2008

Rekord?

Idag har det nog varit sommarens hetaste dag. Sambon och jag lämnade Roslagen på eftermiddagen. Nu ikväll har vi suttit på fina kajen hemma i Saltsjöqvarn. Och jäklar vad varmt det var! Vi åt supergoda lammspett från Amida kolgill och drack lådvin. Perfekt. Och jeez vad varmt! (Det rann från mina knäveck. Jag vet att man inte vill veta sånt, men det säger en del om hur väldigt hett det var.) Vi kollade på massa båtar, på några tjejer som vågade sig på att bada från kajen en bit bort, på luftballonger, och hörde spridda skurar från Prideallsången på Skansen.

Var förbi jobbet en sväng på eftermiddagen. Det var som bomben slagit ner, inte en kotte syntes till (förutom M på Akademiska, med en vattenkanna i handen). Däremot syntes flera av våra fina bilderböcker som kommer i höst till. De var så FINA! Och det fick mig nästan att längta tillbaka till jobbet - och böckerna. I alla fall lite, lite.

I morgon bitti styr vi kosan mot Helsingborg. För födelsedagsfirande av mamman, för träff med lillebrorsans nya tjej, för kompismiddag, för Danmarkstur och för BAD förstås! Tillbaka i Sthlm tisdag. Och sen är semestern snart slut! Hilfe, vad snabbt det går!

Inga kommentarer: