lördag, augusti 22, 2009

Aldrig blir det som man tänkt sig



Dagens sköna: Sovmorgon! På riktigt! Jag gick upp 10:10. Nice.
Dagens inställda: Regn här, regn på landet. Ställde in turen dit. Bara tråkigt att vara där när det öser ner. Sen blev det ju okej, men då var det lite försent.
Dagens to do: Fick tänka om lite snabbt. Nya succulenter behövdes. Till Plantagen i Gustavsberg. Sen till fabriksoutleten. Där hittade jag en rutig Origo till en billig penning. Inte för att det behövdes en skål till, men den var fin.
Dagens vill ha: En fantastiskt fin röd vas på antiken i G-berg. Lite för dyr för att jag skulle slå till. Synd att det inte är 40 jag fyller snart.
Dagens lunch: På Bistro Gustavsberg. Gott.
Dagens sweetie: Bläddrade i sista numret av Demo på Aka Skrapan. Audrey Tautou var där (ja, i tidningen), helt bedårande.
Dagens öken: Aka Skrapan. Tidningshyllan kändes påfylld och aktuell, i övrigt ödsligt. Inget folk, alldeles för få böcker. Inget en förläggare blir glad av att se. Och det var inte ens särskilt fint väder, så det kan dom inte skylla på.
Dagens film: The Wrestler. Så sorglig. Marisa Tomei var fin som vanligt, Mickey Rourke borde inte ha lyft sig sådär, han var ju så snygg som han var.
Dagens konsert: Blev helt oväntat Coldplay. Som spelar på Stadion. Hörs väldigt bra här hemma i vardagsrummet.
Dagens jobbiga: Har fortfarande lite ont i magen efter gårdagen. Av flera anledningar.

Inga kommentarer: