onsdag, januari 09, 2013

Onsdagens


Dagens väder: Inga kommentarer.
Dagens diagnos: Trött.
Dagens jobb: Mejla, leta rätt på illustratör, läsa fin intervju, förbereda säljkonferens, mejla lite till, prata med chefen, kolla ett provtryck, skriva under avtal, räkna fel, räkna igen, räkna fel, ta hjälp med att räkna, etc. Som en helt vanlig dag på förlaget.
Dagens utgift: 450 pix till kiron. För 11 minuter. Fast bra blev det.
Dagens plan: Bloggdejt på måndag. På Wagamama. Tusan vad gott det kommer att bli!
Dagens irritationsmoment: Från en dag till en annan har mitt hår blivit hopplöst. Lika konstigt varje gång det händer. En halv millimeter typ, mer kan det ju inte vara som ställer till det.
Dagens inköp: Skitfin liten (minsta minsta sizen) grej på MiniRodini. Till en nyföding. Jag bor närmast = jag fick den stora äran.
Dagens that's a first: Särskrev ett ord i dag. Av misstag. Till en journalist dessutom. Insåg dock töntigheten att skicka ett meddelande till och be om ursäkt.
Dagens boktips: Boken finns inte än, men när den finns (om en månad) ska den definitivt läsas. Tracey Thorn från Everything But the Girl skriver om sin popkarriär. 
Dagens plan 2: Tror jag ska åka på utflykt till Täby Centrum i morgon. Mellan jobb och kompismiddag. Anledningen stavas Sephora.
Dagens lösning: Adam Alsing i Värvet

1 kommentar:

Hon som gick sa...

Ja det är konstigt det där med lugg. Den magiska gränsen mellan perfekt och för lång är hårfin.