tisdag, maj 03, 2011

I'm not made for this

Alltså mina nerver. Gissar att jag kommer ha det såhär ett antal veckor framöver, men budgivningsmessandet är ju skitjobbigt. Måste ha det jag inte har: Tålamod.

Och en av oss har liksom lite tempo. Säger inte vem.

6 kommentarer:

Josefine Lindén sa...

uh, ja det där är sjukt jobbigt. Har vunnit tre budgivningar i mitt liv. Plus en där vi ändå inte fick flytta in: "Hej ni har högsta budet men tyvärr kan jag inte sälja till er. Paret som bor där ska skiljas och ville bara se vad den var värd, Mannen ska bo kvar och löser ut frun"

Tur att vi var däckade i kräksjukan med en 8veckors bebis samtidigt så man inte orkade bli ordentligt arg och sjujävlars besviken. Tänker dock fortfarande på de asbreda furutiljorna när jag går förbi porten... HEJAR HÄRA!

Cecilia sa...

This is killing me. Världens jäkla nervpress hela dagen, så var jag plötsligt mycket mycket nära - då blandade en helt ny budgivare sig i. ÅH! Men sådär som de gjorde mot er är ju förbjudet att göra, man kan väl ta dit mäklare och värdera bara. Så har vi gjort. Inte lura andra, det är ju too much.

emma sa...

blir genomsvett av att bara SE det här inlägget!
tänk om det vore som att köpa ost eller tandkräm. "den där ska jag ha! tack."

-lycka till! lycka till IGEN! +++++

josefine lindén sa...

mm, vi loosade en dröm på kommendörsg också i samma veva. ledde mot bara en kvar, skulle skriva dan efter. då kom en tredje och bara smällde till långt över vad vi ville (kunde) ge...

såg lghen btw (jag är hemnetstalker). Verkligen underbar!

Miss Upsey Daisy sa...

Hoppas det går bra. Det har verkligen hänt mycket när jag varit i Indien. Vet lite hur det är att dela saker och flytta. Det var exakt två år sedan jag själv gjorde samma sak... ( på fredag)

Nina Day sa...

Heja, heja!