tisdag, juli 07, 2009

Semester dag 9

Dagens väder: Men nu är det väl dags för lite sommar igen? Det började så bra i dag, men sen kom skyfallen, och nu känns det nästan som höst. Blä.
Dagens aktivitet: Lite jobb på förmiddagen. Med en väldigt semestrig hjärna. Sen promenad till city. Fika med författare vars bok vi ger ut nästa sommar. Och efter det, träff med L. på Kulturhuset. 19.00 Joyce Carol Oates.
Dagens kändisspotting: Som värsta chocken att befinna sig i stan. Folk överallt liksom. På pizzeria Oliven satt en mycket skäggig David Batra med Johan Glans. I Brunogallerian sågs übercoola Neneh Cherry. På Kulturhuset: Kristina Lugn. Och så JOC då. En rätt tuff, om än mycket liten och smal, kvinna.
Dagens coola kvinnor: Förutom JCO, som var mycket mer sympatisk och rolig än jag hade trott, Nour El-Refai, vars Sommar var riktigt bra. Lyssna!

2 kommentarer:

Johanna L sa...

Jag undrar hur den norska intervjuaren var? Och i förhållande till Siri-intervjuaren, hur var han då? (Du förstår min undertext här... Var det värt att flyga in en nordmann.)

Cecilia sa...

Han var mkt bra! Inte alls sådär som Siri-kassa-intervjuaren. Han hade smarta frågor, och hade dessutom förmågan till följdfrågor! Bara en sån sak! Pratade med en kvinna som ibland själv gör de där intervjuerna, hon hade nästan fått lämna Siri-intervjun, hon tyckte det var så hemskt. Kan berätta sen vem ... outas inte här.