fredag, november 21, 2008

Tur att det är den här fredagen och inte förra ...

Jag vet att man inte ska blogga på arbetstid, men den här dagen är ändå helt konstig. Det är iskallt i Stockholm i dag. Till och med pälsmösseläge. Fast då skulle man behöva gå omkring med frisyrfiaskot hela dagen och så roligt ska inte kollegorna få. Hittills i dag en inställd köttbullslunch, den blev god ändå. Snart bokreleasefest på Operakällaren - bubbel och tapas med massa barn som medverkat i finfina kokböckerna Barnens bästa köttbullar, potatismos och pannkakor. Och efter det middag med kompisarna på Il Tempo, möjligen med en Gondolendrink till dessert.

Så kan man ju bara gratulera FC Helsingborg! Vilken kille!

Dagens låt: Alicia Keys. No One.

UPDATE: Nähä, inte bara lunchen blev inställd. Även middagen. Tradigt. Nu sitter jag och läser Peter Barlachs bok Inte bara tennis (åh, så sorglig, måste småsnyfta lite mellan varven) medan elgitarren låter bortifrån musikrummet och tv-n visar En ung Jane Austen (igen). Hm, en fredagskväll helt enkelt.

Gårdagens Jag mötte Lassie: Min kompis O flög inrikes i USA ett par dagar efter presidentvalet. På samma plan, på första raden i ekonomiklass, satt John McCain. Det är sant.

Inga kommentarer: