Jag har slutat baka lussebullar. De blev inte goda, inte så torra men de smakade ju inte saffran, hur mycket jag än öste i. Så nu köper jag på Pressbyrån. Mycket goda bullar. Och så gör jag saffranssockerkaka ibland istället. Saffran är gott!
Pernilla: Tricket: Mortla saffranen med lite socker, rör ut det med rom eller vodka, låt stå och dra i en halvtimme. Värt att testa. I år använde jag ett recept från Buffé. Blev jättegoda.
2 kommentarer:
Jag har slutat baka lussebullar. De blev inte goda, inte så torra men de smakade ju inte saffran, hur mycket jag än öste i. Så nu köper jag på Pressbyrån. Mycket goda bullar. Och så gör jag saffranssockerkaka ibland istället. Saffran är gott!
Pernilla: Tricket: Mortla saffranen med lite socker, rör ut det med rom eller vodka, låt stå och dra i en halvtimme. Värt att testa. I år använde jag ett recept från Buffé. Blev jättegoda.
Skicka en kommentar