måndag, januari 24, 2011

Vissa dagar

blir det inte riktigt som man tänkt sig. I dag har jag inte alls gjort skäl för min lön. Varit på ett par möten, deleatat 160 mejl, lyssnat på Hästpojken, häpnat över att det enligt en viss klädkedja är skillnad på pojkar och flickor, bokat några Bolognamöten. Var väl ungefär det. Sen drack jag kaffe. Och hela dagen har jag undrat varför det fortfarande är så jävla mörkt på morgnarna. Står snart inte ut.

Nu äter jag ostmacka och tittar på Huset Eliott.

4 kommentarer:

emma sa...

alltså. LÄNKEN. Mr och Mrs Lindex skulle komma hit och hälsa på. HÄR RÖR VI OSS så in i baljan, kvinnor å män. BU!!!! FÖR LINDEX!!!! Kunde inte lindexkvinnan sagt: ja. ärente förjävligt?
fast så kanske inte kvinnor säger?

Cecilia sa...

O nej, sådär pratar inte kvinnor. Vi sitter bara stilla, är väldigt små och tysta. Om vi alls pratar gör vi det med små bokstäver. Svär gör vi inte heller.Upptäckte samma sak på Stadium i julas, skulle köpa basketkläder till gudbarnet (flicka, mkt rörlig, kanske är hon egentligen en pojke), SJUKT stor skillnad mellan 134 kille och 134 tjej. Man blir ju bara TRÖTT!

Josefine sa...

åh, jag älskade huset elliot när jag såg det (för väldigt längesen). måste nog köpa boxen. och nu ska jag klicka på länken vilket jag antar leder till hjärnblödning.

Cecilia sa...

Måste säga att Huset E fortfarande håller. Är visserligen bara inne på fjärde avsnittet men känner redan att jag måste se alla säsonger. Hur gick det med hjärnblödningen?