onsdag, april 27, 2016

Vi ses igen, Harry

Dagens nyhet:


Det var drygt åtta år sen senast. Har inte så mycket minnen av produktionen mer än att den var tajt som tusan, varenda timme räknades, och att vi hade en hejdundrande releasefest på Kägelbanan. Kan räkna med en ännu tajtare produktion den här gången, men vad gör man inte för konsten (och läsarna). I oktober smäller det!

Men innan dess ska en massa grejer klaffa: Översättaren ska översätta i trippel hastighet, omslagsmakaren ska teckna snabbt som fan, redaktören ska redigera och sätta texten i minst trippel hastighet, korrläsaren ska hitta alla konstigheter på ett par dagar, tryckeriet ska trycka jättemånga böcker jättesnabbt, distributionen ska funka mer än dubbelt så snabbt som vanligt, och så vidare. Inget idealiskt upplägg, men det har gått vägen många gånger förut, så jag räknar kallt med det även denna gång. (Fast varken översättaren, illustratören eller jag får bryta armen. Och pappret får inte ta slut.)

Om man vill läsa hela pressmeddelandet finns det här.

1 kommentar:

Frida sa...

Wohoo! Är inne på nr 4 som högläsning för barnen, så himla underbart att få läsa något man själv älskar högt för sina barn. Bästa grejen!