onsdag, april 20, 2016

This just in

Har i dag ätit en chiapudding till frukost. Meddelas endast på detta sätt.

(Första gången alltså. Den var till och med god. Och kom tillsammans med avokado, liten sallad, liten fruktsallad, två små bröd, philadelphiaost. En så kallad raw plate. Ganska långt från min vanliga grötfrukost.)

6 kommentarer:

Frida sa...

Jag brukar göra någon typ av overnight oats de dagar jag har sjukt bråttom på morgnarna. Förbereds på kvällen genom att en halv banan mosas med lite kakao och lite jordnötssmör. Sen häller jag på chiafrön och havregryn och blandar med någon typ av mjölk (jag gillar mandel-kokosmjölk, men vanlig går också bra). Stelnar till gröt i kylen över natten. Fult som tusan, men gott! Toppas med fördel med frukt/bär på morgonen.

Cecilia sa...

Frida: Det ska jag testa! Tror du det funkar utan jordnötssmör? Inte min favorit ...

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag har inte heller smakat chiapudding än. Det verkar så, skumt?

Cecilia sa...

Det ÄR skumt. Och ser skumt ut. Men var godare än jag trodde.

cina sa...

Har köpt chia-frön, men alla grejor man skall banda med, typ kokos/mandel-dryck, är ju fulla med konsistensgivare och annan skit. Fortfarande oprövat alltså.
Har sett en som såg snygg ut: mangosallad, sedan chiagpudding, sedan kokos och nötter. Göre sig bra på insta kan jag tro...

Cecilia sa...

Cina: Den här var nog bara smaksatt med vanilj. Och överraskande gott, som sagt. Även om de där slajmiga fröna är lite sådär.