onsdag, april 13, 2011

Rapport från Saltsjöbaden



När man är på konferens äter man väldigt ofta. Och fikar. På Vår gård är de dessutom sjukt bra på att baka och laga mat. Allt man får är galet gott, från lunchförrätten till frukostbrödet. Men både förmiddags- och eftermiddagsfika med oemotståndlig kaka ger ju en sockerchock av sällan skådat slag. Nu blir det hälsosam diet massa dagar framöver.

Dessutom var det en väldigt bra konferens, massa inspiration, bra saker och roliga samtal. Blir ju bra, det här.

Och i morgon är det fet releasefest för den där Cirkeln.

2 kommentarer:

emma sa...

får plötsligt ÄNNU mer förståelse än tidigare. mat-tema! ni kommer bara ge ut matböcker nu?!
*minns mitt ballerinakex från i morse*

Cecilia sa...

Å, ballerinat skulle ju stå sig slätt mot allt detta goda. Från och med nu kommer minst hälften av utgivningen vara matböcker, så kanske lite mer sånt i ditt manus? :)