onsdag, oktober 30, 2013

Bondegatan 15:10

Har läst några manus, varav ett ett mycket dåligt samvete, har ätit grönsaksbiffar till lunch, haft besök av låssmeden igen, har nu två fungerande lås, ska läsa i två timmar till, sen blir det promenad till Papercut, måste kolla den där Frankiekalendern, jag som inte ens använder papperskalendern på nåt vettigt sätt längre. Btw: Det börjar redan skymma. 

5 kommentarer:

Lisa sa...

Är också så SJUKT sugen på den där kalendern (tror jag åtminstone, har naturligtvis bara sett på internet, så please rapportera sen om verklighetens kalender är lika fin som den verkar på skärm?), men använder inte heller papperskalender längre. WHAT TO DO? Har funderat orimligt mycket över detta stora, viktiga problem.

Säg till om du kommer på någon lösning!Peace in mind sa...

Hm, jag tänker som Lisa ovan. Och grön sammet. Hur bra måste det inte bli?

(Förra året vid denna tid, funderade jag ut att ljusblått skinn fr Smythson skulle vara perfekt. Tror mer på detta med sammeten faktiskt:)

Cecilia sa...

Lisa & PiM: Nä, det blev ingen kalender. Den är sjukt fin, men lite för opraktisk. Det var väl ungefär det jag kom fram till förra året då jag också var på väg att köpa just den. Vete tusan om det var nån vidare sammetskänsla på omslaget ... Men ja, väldigt fin. Som en sån kalender man vill ha liggande framme hela tiden.
Mvh praktisk&tråkig

Peace in mind sa...

Jag fattar, och tar till mig argumenten.

Cecilia sa...

PiM: Om det alls blir nån, blir det knallgul från Ordning & Reda eller röd Moleskine. Har kört cerise O&R senaste åren. Fyller i den i efterhand ... Helt meningslöst egentligen. Men ändå lite trevligt.