fredag, september 17, 2010

Skärp dig, onda kvinna!

Dagens promenad: Kvarnen till holmen. I några regnstänk. Sen holmen till söder. I några regnstänk.
Dagens to do: Möten, lite grejs, lite ofokus. Avslutade med lite bordsplacering av 78 personer.
Dagens musik: Annika, Britta, Håkan. Love.
Dagens lunch: Roppongi med L.
Dagens fika: Muggen med JoL (inte Jolo).
Dagens jakt: Lilla lilla väskan. Inte hittat än, men i morgon, fan, då.
Dagens middag: Tacos (en mjuka, en hårda). U lanserade idén 06:35 i morse, "Kan vi inte äta tacos i kväll?" "Jorå, om du handlar så."
Dagens bästa: "Den där Klippansoffan sjunger ju på sista versen." "Men vi kan ju flytta in den här dit och köpa ny hit." (Jiiha! Den här fula in dit och ny hit! Now we're talking. I morgon går vi och provsitter. (Dit är alltså musikrummet, hit är vardagsrummet.)) Och allt detta medan slutdebatten pågår. I lila.
Dagens familjerelaterade: Pratet om plastsonens snygghet eller icke. Han är tydligen omringad av tjejer på jobbet. Hävdar pappan stolt. Den onda styvmodern säger: "Men han är väl inte så snygg egentligen. Alltså snygg snygg. Men väldigt trevlig. Det är ju den andre som är snygg. Fast han är ju rätt virrig. Ja, som du ungefär." Herregud, jag måste skärpa mig.

4 kommentarer:

emma sa...

haha, styvmorsan tar ton..! :) läser svärsönerna bloggen? (har inte tid, är så omringade av grrrls) ;)

Cecilia sa...

Varken pappan eller hans söner läser bloggen ... Dessutom var pappan den som började, om snygg eller inte. Han var inne på samma linje som jag. Puh!

Miss Upsey Daisy sa...

Cecilia- Jag känner igen namnet på en japansk resturang :)

Cecilia sa...

Bästa lunchen finns just där! Och lite spännande att gå dit på kvällen, har bara gjort det en gång förut. Personalen var lite förvånade ...