onsdag, januari 13, 2016

Sen sist

Det är snudd på omöjligt att vakna på morgnarna, sover som en liten gris och vill bara gråta när klockan ringer. Har ont i huvet varje eftermiddag och ett öga som är rött. Men, det är redan onsdag och jag har den roligaste delen av veckan kvar. Heldagskonferens med förläggarna, vernissage, helg som inkluderar besök på nytt ställe som verkar mycket lovande.


För övrigt: Har sällan sett så många med påsar under ögonen som på morgonens tunnelbanefärd. Inkluderat mina egna.

3 kommentarer:

Josephine i Bryssel sa...

Kolla ögonen hos en oftamolog! Jag hade "tyst" migrän i ett halvår efter att de hade bytt till plattskärmar på mitt jobb. Jobbigt, där jag riktade blicken blev mitt synfält som en krossad spegel och det varade i regel ca 20min. inget att göra åt det, efteråt trött men inte någon skriande klassisk huvudvärk som man har i "vanlig" migrän. (vilket jag aldrig har haft) Hon sa att jag var tvungen att skaffa glasögon, men det dröjde två år till innan jag gjorde det för efter det första halvåret så vande sig tydligen skallen och migränen försvann. När jag två år senare kom hem från jobbet och vänstra ögat började hoppa av trötthet då jag försökte läsa en vanlig bok så fick jag nog och köpte glasögon.

Cecilia sa...

Josephine: Det lät lite värre än vad det är. Det onda har bara varit i ett par dagar. Var dessutom hos optikern för två veckor sen, för nya glasögon. Allt var i sin ordning, så tror bara det är nåt tillfälligt. T ex dålig inomhusluft när alla element går på högvarv. Sånt brukar inte mitt huvud gilla.

Josephine sa...

luftfuktare ;-)