söndag, november 22, 2015

Vecka 48*


Hej och hå, vad november gått snabbt. Har inte ens hunnit tycka att det är årets tråkigaste månad. Kommande vecka blir mycket festlig, med vad det ser ut lagom mycket jobb.

Måndag:
Min mest mötesintensiva dag varendaste vecka. Men i morgon bara fyra. Och sen är det Augustgala på Konserthuset. (Tror jag, har inte ens kollat var det är ...) Ska bli mycket spännande. Håller såklart på vår enda nominerade bok: Nu är det sent av geniala Emma AdBåge. Och Norstedts har hela fyra nominerade.
Tisdag:
Ett enda möte. Med utgivningsgruppen. Då går vi till exempel genom alla manus som kommit in senaste månaden. Kan vara roligt. Eller jättetråkigt. Kanske inte är en slump att bara sådär tre-fyra stycken av tvåtusen inskickade per år blir utgivna.
Onsdag:
Ett enda möte igen. Helt ovanligt detta.
Torsdag:
Enbart en kvällsaktivitet inbokad. Saltkråkans årliga höstfest.
Fredag:
Går från jobbet redan vid ett för att äta födelsedagslunch med Linda på Tennstopet. Med vin. (En tradition vi har. Förr i tin åt vi två halvlyxiga middagar, en i oktober och en i december. Numera är de hopslagna och lyxigare.) Och på kvällen är det glöggfest hos Josefin i Tallkrogen.
Lördag:
Toppar denna partyvecka med en glöggfest till. Hos Levahns i Bromma.
Söndag:
Vilodag.

* Var tvungen att googla veckonumret. Finns en mycket bra sida för sånt. Här.

Inga kommentarer: