tisdag, juni 30, 2009

Semester dag 2


Dagens väder: Sol, lite blåst. Fortfarande varmt.
Dagens bad: Blev inget. För blåsigt vid bryggan. Men väl två nya bilder för att locka hit C. Komsi, komsi.
Dagens djur: Förutom den stora svarta hunden, en hel massa mygg. Längesen det var sån invasion här.
Dagens goda: Gårdagens jordgubbar.
Dagens aktivitet: Lite jobb. Ganska ofrivilligt. Men ett snällt mejl från Pajala gjorde susen.
Dagens roliga: Fick svar på mitt kärleksmejl som jag skickade till finaste sommarprataren förra veckan. Hon blev glad och jag ska få spellistan på cd.
Dagens läsning: Fortfarande Drottningoffret. Men snart är jag klar. Bara sådär tjugo sidor kvar. Sen är det No Country for Old Men och Elsie J.
Dagens promenad: Räfsnäs tur och retur. Med Deportees i lurarna såklart.
Dagens grill: Rostas i bitar, ugnsrostad potatis, guacamole. Och så ett glas vitt såklart.
Dagens onda: Jag.
Dagens missing: Alltid en person som saknas lite såhär års.

måndag, juni 29, 2009

Semester dag 1



Dagens pucko: Jag. Som inte bara blev lite för röd i går, utan som också glömde allt vad allergimedicin heter, här i gräs/träd/hundland. Skyll dig själv som vaknar upp med små små ögon under svullna ögonlock.
Dagens aktivitet: I dag har jag hållit mig i skuggan. Har inte ens visat mig på bryggan, orkade inte med kommentarer som: Oj, vad du är röd på ryggen! Hunden har legat i soffan och flämtat, jag har suttit på altanen, legat lite i soffan inomhus, på en plats med tvärdrag. Nu är det skugga på altanen, så jag sitter här igen.
Dagens bok: Håller på med Drottningoffret. Lite rörig än så länge, men är knappt halvvägs. Har även lusläst Allt om mats grillspecial.
Dagens middag: Grill såklart. Fläskfilé med potatis, örter och feta i foliepaket. Och eftersom det kommer en gäst, efterrätt: Jordgubbar och glass.
Om nån tycker att rabatten ser ut att vara full med ogräs, så stämmer det. Har inte kommit så långt än. Men citronmelissen, salvian och oreganon ser fina ut!

söndag, juni 28, 2009

Sommar!


Dagens väder: Strålande sol, klarblå himmel, lite lätt bris mellan varven. 18 i vattnet.
Dagens aktivitet: Har legat på bryggan hela dagen. Mellan 11 och 5. Njut!
Dagens röda: Min kropp. Trots spf 30 i ansikte, 20 på kropp.
Dagens kli: Alla myggbetten som jag fick i går kväll nere vid klipporna. Men det var en magisk kväll, så det var värt vartenda bett.
Dagens händelse: Den rätt töntiga grannen har skaffat en snubbe, han verkar också lite töntig. Han badade inte heller. För kallt.
Dagens stora samtalsämne: Vädret såklart. Men också nya grannarna, dom som köpt 5,3 miljonershuset. Spekuleras hej vilt. Sägs vara en ung kille i Kina som köpt det. Nu är hans föräldrar i huset och pysslar. Verkar dessutom som Capolicchios lämnat kvar hela bohaget, inklusive alla Lilla Ålandstolarna som syns från vägen. Jo, korrekt uppfattat, det pratas en hel del i såna här områden ...
Dagens bok: Klar med Siri Hustvedts Sorgesång. Så fin. Nu Hanne Vibeke Holsts Drottningoffret.

lördag, juni 27, 2009

Egentligen bara helg än så länge

Men det känns lite som semester. Har landat i Norrängen. I sportstugan. Solen lyser, himlen är blå. I fjärran hörs en gräsklippare, det susar lite i björkarna. Som det ska vara.

Det såg ut som en mindre djungel här, bara att plocka fram trimmern och handjagaren. Och fint blev det! Sen ett dopp. Sexton grader, inte illa. Såhär års brukar det mer vara neråt fjorton. Lite tidningsläsning på bryggan, småsnack med grannen som alltid ligger där och pressar, hon blir skrynkligare för varje sommar som går.

Snart grillning på klipporna med lite folk från området. Ryggbiff med Lugersås. Går nog ner.

Dagens sorgliga: Willy Kyrklund är död.

fredag, juni 26, 2009

Crazy week

Har uppenbarligen varit en vecka full av aktiviteter med tanke på icke-aktiviteten här. Onsdag bokjunta i Abrahamsberg. Läst bok: Sorgesång av Siri Hustvedt. Jag hade inte läst ut, det hade nästan ingen annan heller. Har sparat den till semestern, kräver koncentration och läs i långa svep. I går var det avtackning av flyttad chef plus pensionär på kvällen. Och det tog aldrig slut. Pizza och öl. Sen rosé i långa banor. Ramlade genom Gamla stan vid halv ett. Skulle ta en Nackabuss vid Slussen. Möttes av en busschaufför i chock. "Har du hört? Michael Jackson är död." Han var chockad på riktigt, stämplade inte ens remsan.

Det har varit bästa veckan, alla har varit avslappnade och glada. Antagligen för att 1. Solen har lyst, det har varit 25 grader varmt. 2. Semestern närmar sig med stormsteg.

Den här veckan minns jag att:
* jag hade en trevlig tisdagskväll, även om det inte verkade så från början.
* jag promenerade med en person på Norr Mälarstrand och led svåra kval. Skulle jag säga ja till ryggbiff och bea och ställa in det där jag skulle på? Jag stod emot, men fan vad det var jobbigt.
* jag har druckit ungefär hela sommarens roséranson.
* det inte har behövts varken strumpor eller jacka. Skönt!
* Michael Jackson har dött.
* jag bokat resor hit och dit. Festligast: Cannes i september.
* jag har städat på rummet och kommer att vara mycket nöjd med det den 3 augusti.
* jag har gått omkring med Hello Kittyplåster varenda dag. Blåsor, blåsor.
* jag har varit grymt irriterad på två gubbar. Men det är nästan glömt.
* jag funderat en del på bokmässan.
* jag lyssnat på Deportees hela tiden.

Nu är semesterväskorna packade. Snart skärgården!

tisdag, juni 23, 2009

Tisdag


Jag gillar ju inte tisdagar så värst. Men den här blev fin. Varmt och soligt på morgonpromenaden. Massa jobb, roliga möten, lång to do-lista, som jag tyvärr inte lyckades så bra med, lite mer semesterplanering (gäster på landet, alltid trevligt), öl efter jobbet. Jotack, jag är nöjd.
Priset för dagens festligaste går till SAS. Kollade flygbiljetter till kollegan och mig. Arlanda-Malmö, 2 personer i augusti - 6 580 kronor. Eh? (Veolia kan få hederspris, de har börjat trafikera sträckan Sthlm-Malmö med tåg och gått ut med låga priser. Det jag hittade var inte nåt lågt pris, samt att resan skulle ta drygt 7 timmar och inkludera 4 byten. Normalt tar samma resa 4:10 inklusive noll byten. Hur tänkte dom?)

måndag, juni 22, 2009

Lützen


Dagens väder: Mycket dimmigt på morgonen.
Dagens promenad: Till och från holmen med avstickare till Mariatorget.
Dagens outfit: Bara ben och tunnaste jackan. Kändes som något av en utmaning när jag klev ut genom porten 06:30, men var snabbt helt okej. Dock tyckte inte kvinnan jag mötte vid Slussen det, hon stirrade misstänksamt på de bara benen. Hon hade fleece och vantar på sig. Eller så var hon bara avundsjuk för att jag utmanade ödet.
Dagens vissling: Jo, den kom väl från byggarna som satt och fikade nere i barockparken. Men visst, jag bjuder på den. Dom hade väl aldrig sett en tjej förut.
Dagens jobb: Många möten. Gick i ett. Men bra med lgr på lunchen, då får man mat.
Dagens roliga: Eftermiddagsfika (minsann, jag utnyttjade sommartiden!) på Rival med före detta kollegan C och hennes lille son. Väldigt trevligt. En bedårande liten femmånaders som flirtar järnet kan man ju bara bli lycklig av.
Dagens fynd: Vit (jo, sant, vit, very odd) blus på Twist & Tango-rea. Och en 99-kronorsscarf.
Dagens näst bästa: Ett glas rosé på balkongen.
Dagens sommartecken: Nu börjar luftballongerna komma fram. Nyss såg det ut som en störtade på Djurgården. Hoppas det var en synvilla.
Dagens fulaste: Finns det nåt värre än ett par sommarfötter? Nej, knappast. Kanske dags att lägga in dom på Scholls eller nåt.
Jo, Katarinavägen 06:51. Dimma.

söndag, juni 21, 2009

Det är söndag! Det är sol!

Dagens insats: Tokstädning. Ja, trots fina vädret.
Dagens to do: Läsa klart ett korr.
Dagens radio: Tomas Ledins Sommar. Inte nåt att hänga i granen, men lite kul med Bruce.
Dagens lunch/middag: Kanalburgare på Boule & Berså. Tanken var att plåta den, men det kom jag på lite för sent. Men såklart hann det bli broöppning ett par gånger, en fångades på bild.
Dagens läsning: Första kapitlet i Nesser-följetongen i SvD. Kommer antagligen att tröttna innan alla 54 eller vad det var avsnitten är klara.
Dagens span: Alla segelbåtarna i Volvo Ocean Race kom åkande utanför fönstret här för ett tag sen.
Dagens film: Once.
Dagens färg: High Maintenance. Sephora by OPI.


lördag, juni 20, 2009

Midsommardagen



Promenad till och från holmen för utskrift av några papper. Fint väder. Och öde gator. Utom i Gamla stan. Där var det proppfullt på Västerlånggatan. Sådär proppfullt att man inte ens kommer fram. Bakfulla svenskar, finnar med vikingahjälmar och ryssar som drack kaffe och åt kakor. Jag gick därifrån så snabbt jag kunde.

Midsommarafton



Promenad kvarnen till centralen. Där togs pendeln till Norrviken. Sill, nubbe, löjrom till lunch. T-bonesteak à la Peter Luger med Luger-sås, Lallerstedts chilibea och rostade rotfrukter till middag. Och såklart jordgubbar till efterrätt. Sjukt gott. Jag blev så mätt, så mätt.

torsdag, juni 18, 2009

Redan midsommar? Jag hinner inte med!


Dagens promenad: Kvarnen till holmen. Solen sken inte.
Dagens beslut: Midsommarafton tillbringas hos S & M i Norrviken. Nya grillen ska invigas.
Dagens jobb: Efterkalkylsmöte hela förmiddagen. Sen var jag tvungen att styra upp gårdagens misstag. Det tog i stort sett hela eftermiddagen.
Dagens lunch: Fisk från Mat på jobbet-kylen. Och bästa sällskapet.
Dagens frosseri: Kärleksmums (ja, två!). JoL kom med glass och väldigt goda jordgubbar. Och Mozartkulor! Sen tryckte jag i mig några Dumlekolor också. Helt onödigt. Nu har jag ätit ett äpple.
Dagens onödiga vånda: Trodde att det skulle vara hundra pers i kö på Systemet. Det var kanske tjugo. Och expediten var mycket hjälpsam och trevlig.
Dagens fynd: Ett Snob-kjol-kap på Norr.
Dagens planering: Middag med lillbrorsan och hans tjej på fredag. Trevligt.
Dagens väder: Såklart började det regna igen. Grrr.

onsdag, juni 17, 2009

Pucko!

Dagens promenad: Kvarnen-holmen. Holmen-Biblioteksgatan.
Dagens meh: Mobilen, som var nyladdad i går kväll var tom på batteri 06:30. Va?
Dagens miss: Att promenera till jobbet i fel skor.
Dagens fulaste: Mina fötter. Med tre nya blåsor. Så orutinerat.
Dagens roliga: Att finaste tvillingarna V & G kom till jobbet och läste manus åt oss.
Dagens spontana: Lunchen med C.
Dagens mest puckade: Jag. Som deletade ett viktigt dokument. Och sen tömde papperskorgen. Men grattis liksom. Verkligen smart. Och helpdesken kunde inte hjälpa till. Bara att rota fram korret i pappersinsamlingen och göra om. Men när? Inte i dag. Inte i morgon. Lördag kanske ...
Dagens kändis: Prinsessan Christina bakom mig i kön på Grillskas brödbod. Hon har pondus i rösten.
Dagens goda: Chokladbollarna till fikat.
Dagens efter jobbet-aktivitet: Träff med JoL på Zink. Och ja, personalen exakt lika snorkig och tråkig som senast.
Dagens beslutsvånda: Det ska regna i Norrtälje på midsommar. Och hela helgen. Likadant i Stockholm. Nu är frågan: Landet, Norrviken eller Tullinge? Jag vet fan inte.
Dagens måste: Gå och lägga mig tidigt! Måste!

tisdag, juni 16, 2009

Inlägg nr 400. Herregud.


Dagens promenad: Äntligen! Morgonpromenad i strålande solsken från kvarnen till holmen.
Dagens to do: Möte med personalen, avstämning, lunch med författare, säljkonferens, där författaren gjorde ett utmärkt bokprat!
Dagens bud: Mobila bredbandet. Nu kan jag jobba när jag vill, var jag vill. Bra eller dåligt? Vet inte. Men skönt att slippa åka till holmen på semestern bara för att attestera en faktura eller två. Dagens eftermiddag: Fick nästan en bok till tryck.
Dagens efter jobbet: Middag hos the Hanssons. Mycket trevligt som vanligt. Två helspeedade tjejer som kastade sig över min väska och rotade fram alla böcker jag hade med mig.
Dagens fynd: En sak på Weekday, 175 pix, och en finfin tisha, 60 pix. Sån rea gillar jag.
Dagens post: Reality Bites plus Before Sunset. Lovely. Ska kollas på semestern.
Dagens men vad är det med mig: Har fått en ny vana - att aldrig gå och lägga mig. Ljuset? Eller rent trots? Tror inte det har att göra med att SATC går vid elvatiden på kvällarna.

måndag, juni 15, 2009

Nä, jag får inte dricka läsk för mamma


Dagens promenad: Blev inställd. Såklart. Duggregn. Sju plus. Tung väska.
Dagens jobb: Infomöte, utgivningsmöte, annat möte hela eftermiddagen. Tur att jag fick en och en halv timme i morse då jag hann jobba lite. Och tur att jag har en så liten dator att den kan få följa med hem.
Dagens insats: Lilla H var hos mig på jobbet efter lunch. Hon var tålmodig som få, satt nästan helt tyst och kollade film i två timmar under mitt möte. Två koppar choklad, ett äpple och lite Gott och blandat hjälpte nog.
Dagens lur: Lilla H som lurade mig till en Fanta på Waynes.
Dagens kändisspotting: På holmen - Idol-Andreas Carlsson i solglasögon såklart, plus Sofi Fahrman, smal som ett sugrör. De var där för att presentera sina böcker som Tivoli ger ut i höst. Spännande! Och på Tjärhovsplan: Tommy Körberg. Han gick lite illa, och var inte smal som ett sugrör.
Dagens tv: Herregud - sista avsnittet ever av Cityakuten. Sitter jag klistrad om ett par minuter eller?

söndag, juni 14, 2009

Vi hade i alla fall inte tur med vädret i dag heller

I dag gillar jag
* att jag faktiskt kom ut på en motionsrunda. I hällregnet.
* ljudet av nån annan som städar lägenheten
* chokladdoppad lakritskola
* ugnsbakad röding
* Drew Barrymore
* en av våra höstböcker lite extra mycket. Efter massa genomläsningar får jag fortfarande gåshud i slutet. Och tårar i ögonen.
* att jag ska göra chokladbollar. Som ska tas med till jobbfikat i veckan. (Eftersom vissa kollegor ofta pratar om att jag brukar göra just chokladbollar. Fattar inte hur ryktet uppstått.) Såklart JW:s recept med banan. Har många bananer hemma. Direktleverans från Banankompaniet.
* att jag är ensam fyra kvällar på raken.
* att jag får träffa lilla H i morgon (även om hon kommer tvingas vara med på långt möte).

I dag gillar jag inte
* regnet. Det räcker nu faktiskt.
* folk som har högtalarfunktionen på när dom pratar i mobilen på bussen. Hallå!
* tanken på att helgen gick väldigt fort.
* tanken på hur mycket som ska hinnas med kommande korta vecka.
* att jag är ensam fyra kvällar på raken. Massa saker måste planeras, men när?
* att jag lovar och lovar, och inte håller det jag lovar och lovar. Argh!

Ibland är det mer spännande än annars i Saltsjöqvarn

lördag, juni 13, 2009

Och regnet det bara öser ner

Dagens humör: Njä. Vissa försvårande omständigheter, yttre och inre.
Dagens väder: Men kan det sluta regna? Jag gillar faktiskt inte att det känns som det är mars, eller oktober.
Dagens miss: Trodde jag skulle lämna blod. Men hade helt glömt att det ju måste gå fyra veckor efter att man kommit hem från USA innan man får lämna. Fråga mig inte varför. H1N1 kanske?
Dagens check: Tvingade en motvillig sambo att införskaffa de vita kläderna. Till det där bröllopet. Han hade trott att han skulle kunna hitta ett par vita brallor i september. Det var svårt nog nu. Suck.
Dagens intressanta: I charkdisken i Sickla stod en kvinna som skulle köpa parma och salami till nåt stort kalas. Hon berättade för expediten att det skulle komma ungefär femtio pers, så en tio skivor av varje kanske? Till det en trekilos Brieost ...
Dagens angenäma problem: Midsommar? Finns tre alternativ. Ett innebär gå på fest. Jag är frestad. Även om det är emot traditionen. Men måste man göra lika vartenda år? Om det dessutom ska regna är det kanske lika bra att vara kvar i stan eller?
Dagens långsamma: Men har det nånsin tagit mig så lång tid att korrläsa ett manus? Som dessutom bara ska kollas en sista gång. Svar nej.
Dagens goda: Middagen. Kalvfärsbiffar med supersalta kaprisen från Bologna, fransk senap, fetaost. Sjukt goda faktiskt.
Dagens men vad fan: Kul att SVT kom på att de skulle ha en helkväll om bara gitarrer. Jag går och gömmer mig. Ångrar lite att jag aldrig köpte den där biljetten till WTAI och Duffy.
Dagens låt: Blir såklart Fibes Oh Fibes, Love Child. Och jag tänker bara på Göteborg.

fredag, juni 12, 2009

Uttråkad? Ja. Frågestund? Ja.

1. VAD HETER DU? Cecilia aka Cilla/Cillen.
2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? Halvljusa jeans.
3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Deportees nya.
4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL? Fest på jobbet.
5. VAD VAR DET SENASTE DU ÅT? Nudlar med grönsaker och kyckling. Takeaway.
6. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET? Humorn.
7. HUR MÅR DU IDAG? Bra. Lite trött men mest pigg.
8. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? Beror på tillfälle.
9. FAVORITSPORT? Att titta på: fotboll. Att utöva: ingen.
10. HÅRFÄRG? Brun.
11. ÖGONFÄRG? Blå.
12. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG? Solnedgång i Helsingborg.
13. KRAMAR ELLER KYSSAR? Beror på tillfälle.
14. HUR BOR DU? Lägenhet nära vatten.
15. VAD LÄSER DU? Elsie Johansson & Siri Hustvedt.
16. FAVORITSPEL? TP.
17. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN? Nä, men hakspetsen.
18. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN? Tror jag inte.
19. ÄR DU ROMANTISK? Njä.
20. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG? Oftast.
22. VAD SKA DU GÖRA IMORGON? Lämna blod, köpa galgar, leta bröllopskläder till sambon, jobba lite.
23. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU? 20:03

Äntligen fredag!


Den här veckan har varit lite speciell. Komma hem från New York, sen massor med möten och olästa mejl, en personalfest, en upphovsmannafest, en bok till tryck ... Peter Englund på Espresso House i morse. En snäll busschaufför som lät bli att stämpla min remsa. Och nu är jag rätt färdig faktiskt. Hade sett fram emot en skön helg på landet, men hittills har regnet satt p för det. Får se hur det utvecklar sig.
(Katarinavägen + en bild för att reta en person i min närhet. Han tycker att folk som går runt med en kaffekopp i handen på stan är det fånigaste som finns.)

torsdag, juni 11, 2009

The crazy week continues


Fest igen. Denna gång med massa författare, illustratörer, formgivare som vi jobbar med. Supertrevligt. Fint väder, fantastisk mat, glada människor - och såklart den berömda margaritamaskinen. Alltid en succé.

onsdag, juni 10, 2009

A crazy week

I går fest på förlaget. Mycket roligt även om jag hoppade över både efterrätten och karaoken. I dag lite seg, men galet mycket att göra. I morgon möten, möten, möten och upphovsmannafest på kvällen. I övrigt är jag rätt trött på allt jobbigt som händer just nu. Over and out.

måndag, juni 08, 2009

Back in Sweden

Dagens diagnos: Borde vara betydligt tröttare än jag är.
Dagens resa: Känns inte riktigt som jag vet om det var i går eller i dag som vi lämnade New York.
Dagens jobb: Jo, gick bra. Har inte varit på förlaget alls mycket på sistone. Men nu blir det som vanligt i ett par veckor.
Dagens lunch: Trevlig. Med fina E.
Dagens presenter: Allting passade alldeles utmärkt.
Dagens minsta: Nya iPoden.
Dagens sensation i Saltsjöqvarn: Sambon dog lite när jag läste i tidningen att i februari nästa år ska Rolling Stones bo i nya hotellets lyxsviter. Hotellet ligger alltså mycket, mycket nära vår lägenhet. Gissa vem som kommer att boka in sig på spa-et? Jag kanske ska föreslå att vi bokar in oss på nåt rum. Så att vi kommer ännu närmare.

New York i dollars

Ett par Clarks + ett par Levi's.

Här hittades en fin klänning.

Här hittades massa annat härligt.

Och så minsta iPoden hittills. Inte större än ett usbminne.

söndag, juni 07, 2009

New York Sunday

I dag ar sista dagen har. Stralande sol och mycket varmt. Just nu ar vi i Apple Store vid Central Park. Free Internet access! I gar strosade vi runt i Park Slope, Brooklyn. Jag spanade efter Siri & Paul, men de syntes inte till. God half lemonade/half tea pa Gorilla cafe. Sen inhandlades den beromda bbq-sasen pa Peter Luger. Dock blev det ingen lunch dar, fullproppat. Middag pa Quality Meats, supertrevligt stalle pa 58th Street.

Snart dags for hemfard, trist. Dagarna har gatt sjukt snabbt. Men snart tillbaka igen, hoppas jag!

lördag, juni 06, 2009

New York fredag

Dagens vader: Regn.
Dagens aktivitet: Formiddagsbio. Ghosts of ... med Matthew med det svara efternamnet och Jennifer Garner. Helt okej en regnig dag. Lite shopping. Med betoning pa lite. Bok och tv pa rummet.
Dagens kandis: David Byrne. Pa Times Square. Han sag precis sa cool ut som man kan tro.
Dagens lunch: Clubsandwich med Bud.
Dagens stros: Inget. Snarare halvspring med paraply.
Dagens fynd: Snygga jeansen. Och alla snalla expediter i affarerna. Snallast hittills var hon pa Gap som sa: I love your haircut, honey.
Dagens diss: The rain!

torsdag, juni 04, 2009

New York onsdag

Dagens vader: Fint och varmt. Sen regn och inte varmt.
Dagens aktivitet: Shopping.
Dagens lunch: God burgare.
Dagens stros: Soho
Dagens fynd: En mycket billig kjol.
Dagens fynd 2: En skitdyr klanning. Men ack sa snygg!
Dagens diss: Mina "kompisar". De gillar inte att jag befinner mig i NY. Konstigt.
Dagens miss: Det jag trodde var en tisha till sambon var en muscle. Bytte.

onsdag, juni 03, 2009

New York tisdag

Jeez, nu borjar jag bli lite seg. 02:30 hemma i Sthlm, inte alls sa mycket har. Men snart far man ga och sova. Har haft en fin dag pa stan. Promenerade fran 54:e till Canal Street. Med vissa uppehall. Toppenbra hotell, superstort rum, valdigt stora sangar. Nice!

En svensk sags till: David Bexelius. Amanda Jenssen spelades pa GAP.

måndag, juni 01, 2009

The Big Apple


I morgon vid den här tiden är jag nånstans i den här stan. Kanske just i gatukorsningen. 57:e gatan/Lexington Avenue. Underbart.

Sommar!


Dagens promenad: Togs i strålande sommarväder 06:45 från kvarnen med riktning holmen. Och redan vid Londonviadukten åkte jackan av. Alltså barbent och bararmad i ottan. Skönt!
Dagens möte: Blev mycket kortare än tänkt, vilket betydde att jag hann lite mer än jag trodde jag skulle hinna.
Dagens roliga: Vår nya marknadsansvariga presenterades. Det kommer att bli så himla bra!
Dagens kommentar: "Du har fått färg!"
Dagens goda: GB Sandwich stracciatella. Den var god.
Dagens planering: När ska vi ses i morgon? Vad ska jag packa ner? Räcker det verkligen med två par skor? Och än är jag inte klar. Packa ner, packa upp, packa ner igen.
Dagens tv: Hammarkullen. Sen Cityakuten. Of course.